Actionman!

20 maj, 2015

I lördags tog vi emot FC Canarias på Hedens IP och matchen slutade 6-1. Det blev inte mycket till finlir tyvärr, men då är det starkt att ändå vinna med dem siffrorna. Vi imponerade inte i vårt spel som vi vanligtvis gör och ej heller i defensiven, men det slutade ändå med en komfortabel seger efter att vi var undermåliga första 30 minuterna. FC Canarias tar nämligen ledningen på en straffspark efter 26 minuter, efter några misstag och felpass som leder till en fällning av Canarias anfallare i straffområdet. Därefter förstår vi att inget kommer gratis och börjar jobba bättre. Efter ett mål av Sebastian Rangbo och en straffspark av David Panojevic, när Ahmed ElKhalayeli blir nerdragen, så har vi vänt och börjar få större ytor för vårt spel då Canarias går högre upp i banan. Tidigt i andra halvlek så gör vi 4 mål på 15 minuter och 3 poäng är i hamn. Värt att nämna är att 3 av dessa mål görs av Sebastian Rangbo, utöver sitt mål i första halvlek och det sista görs av Arber Abdullahu som får bollen på mittfältet, får fnatt, och sicksackar igenom 4 Canarias spelare innan han stenhårt skjuter in bollen i mål.
Matchens spelare:

Sebastian Rangbo a.k.a. Rambo. Ett rent fotbollsgeni med ytterst fin kyla och känsla. Oerhört farlig när han får vända upp och göra det han är bäst på, 1-2 touch och väggspel skär han igenom försvararna som om han vore en varm kniv genom smör. 4 fullträffar, 1 hattrick av honom denna match.