Försäsongen 2016 och inför DM

5 mars, 2016

Salamat allihopa!

Imorgon spelar vi vår första tävlingsmatch för i år och det är en DM-match hemma mot Borstahusens BK som spelar i division 5 2016. Vi har haft en hård försäsong med mycket fys men det har också gett resultat. Vi har endast spelat två träningsmatcher med våra två nya tränare, Huvudtränare Mahmoud Kaawach och Assisterande Sokratis Vassiliadis. Den första spelade vi mot Vallåkra IF där vi vann med 0-6. Den andra gästade vi fjolårets serievinnare i div.7 , Billeberga GIF, där vi vann med 1-2. I bägge matcherna så var det bud med 3-5 mål till skulle jag tycka. Vi styrde matcherna bra, har stort övertag och därför också råd att missa så mycket. Men det kan ju straffa sig i jämnare matcher om vi inte tar tillvara på våra chanser.

Sedan sista inlägget om Silly Season så har vi fått in ytterligare några spelare:

Mohammed Salaymeh, yttermittfältare med härlig teknik och fart. Utöver det bra så har han ett stort hjärta med potential för att växa mycket på kort tid.

Reeber Barakat (Stattena IF), kvick ytter med stort hjärta och mycket vilja. Bra teknik med potential för att växa mycket.

Mohammed Abdulrahman (Stattena IF), back med mycket rutin. Har varit med ett tag och vet vad han gör. Lugnar ner spelet när han får boll vilket passar oss bra.

Mustapha Abdulrazak (Kullavägens BK), ännu en back. Bra lugn och speluppfattning. Gillar när bollen rullar snabbt och även det passar oss bra.

Ahmad Alyoussuf, anfallare med god teknik och förmåga till klapp klapp spel när han vill. Även han har mycket potential med bra träning.

(vår

Spelschemat:

Söndag 6/3 15:30 – DM Hemma, Borstahusens BK
Söndag 13/3 13:00 – DM Borta, Kullavägens BK
Söndag 20/3 16:00 – DM Hemma, Vallåkra IF
Måndag 28/3 13:00 – Träningsmatch Gantofta IF

1-3 April – Träningsläger, Skånes Fagerhult. Träningsmatch på söndagen, blandat lag.

9/4 Seriestart.

Alla tider till våra seriematcher hittar ni här:

Jalla Medina!