Går skilda vägar – Medina blickar framåt

23 oktober, 2017

Bästa Medinavänner,

Det är dags att summera ännu en säsong och planera inför nästa. Vi lyckades inte riktigt nå de sportsliga målen vi hade men vi är ett år starkare och många erfarenheter rikare. Framförallt har vi fortsatt arbeta med viktiga värderingar; respekt och en positiv attityd.

Vi är glada och tacksamma för det samarbete vi har haft med huvudtränaren, Nicolai Roesgaard. Det har varit ett privilegium att ha en så taktisk och välutbildad tränare. Vad gäller framtiden så har Medina och Nicolai i samförstånd beslutat att gå skilda vägar för den här gången med hopp om att eventuellt återförenas i framtiden.

Arbetet med att hitta en ny tränare är inne i slutfasen. Vi har haft flera intressenter och träffat några som vi tror är en bra match med Medina IF. Vi hoppas kunna presentera den nya tränaren inom snar framtid.

Tack till Nicolai, vi önskar dig lycka till i framtiden! Här kommer även ett meddelande från Nicolai till alla Medinavänner:

”Hi guys

I would like to thank you all for this past year in Medina.

We had a lots of ups and downs, we celebraited, we argued, we overcame obsticles, we developed..

In the end it have been a pleasure and an honor on my side, getting to know you all as individuals and as players.

We have all developed as players and humans, you have given me a lot.

The board and i have come to a common agreement to split ways as we at the moment are in different places in our development as a club and as a coach, so i will not be your coach next season.

I will always be thankfull for Medina, the kindness and appreciation you all showed me throughout this year.

Ill miss you all and hope the best for you, in life as in football, you are all good guys with a bright future, remember, you get what you give..

Jalla Medina…

Sincerly
Your Coach”

Planeringen inför Futsal-HM, senioravslutning och andra aktiviteter i Medinas regi är i full gång. Håll utkik på Facebook då det kommer många spännande nyheter framöver.

Jalla Medina!