Inför seriepremiären Lördag 9/4

7 april, 2016

Salam allihopa!

Vi har haft en lång försäsong med mycket fysträning. Med blod svett och tårar har vi dragit oss igenom det och lyckats med en fullt godkänd försäsong om vi ser till vad vi åstadkommit.

Träningsmatcher: Vinst mot Billeberga (Div6) GIF 1-2, Vinst mot Vallåkra (Div6) IF 0-6, Förlust mot Gantofta (Div6) IF 3-1

Distriktsmästerskapet: Förlust mot Borstahusen (Div5) BK 0-1, Vinst mot Kullavägens (Div5) BK 2-3, Vinst mot Vallåkra (Div6) IF 9-0, Vinst mot Fjälkinge (Div5) IF 4-1 i slutspelsmatch.

I och med vårt avancemang i DM så har vi nu blivit lottade att spela mot Vejby IF som är ett satsande Division 3 lag. Det är första gången som vi går vidare i DM och det är starkt gjort att vinna mot Division 5-lag. Så detta blir roligt och med största sannolikhet en stor utmaning. Första gången som vi blir ställda mot ett lag högre än division 5 i utomhusfotboll. Denna match spelas 27/4 kl 19:00 på bortaplan i Vejby.

7 matcher på försäsongen, 2 förluster och 5 vinster. Spelmässigt så har vi i alla våra matcher varit det bollförande laget och skapat fler chanser än motståndarna och det ska grabbarna ha stor eloge för. Vi har orkat hela matchen och lite till och det ska våra nya tränare för säsongen, Mahmoud Kaawach och Sokratis Vassiliadis, ha tack för. De har kört hårt med oss och det har gett resultat.

Seriepremiär i helgen där vi ”gästar” IF Alexander den store:

Lördag 9/4

Kl12:00

Hedens IP

Nu kallar vi alla våra följare att komma ut och hejja fram våra tappra män på denna resa 2016, vårt första år i division 6!

Jalla Medina!