Medina IF välkomnar till Futsal-HM 2016

21 november, 2016

Till helgen är det dags för årets version av Futsal-HM. I dagarna två ska stadens bästa damlag och herrlag koras. Vi välkomnar till en trevlig och spännande helg.

I år har Medina IF fått äran att arrangera en årligen återkommande turnering, nämligen Helsingborgsmästerskapen i Futsal.

Tävlingen spelas enligt Svenska fotbollsförbundets futsalregler med dessa undantag och specifikationer:

• Speltid – rullande speltid 15 minuter
  • Handbollsmål används
  • Max 9 spelare till varje match.
  • Ackumulerad frispark (10 m utan mur), från 5:e frisparken.
  • Ingen time-out.
  • Målvakts bollinnehav och tillbakaspel till målvakt enligt futsalregler!
  • Utvisad spelare får inte inträda igen i match och blir avstängd nästa match.
  • Utvisningstiden är två (2) minuter.
  • Slutspel: Vid oavgjort resultat, förlängning högst 2 min, därefter sudden death straffar (en straff i
taget).

Under turneringens gång kan följa allt via cupsajten: http://www.procup.se/cup/30240.htm. Där hittar ni även instruktioner om hur man kan följa via app.

Självklart kommer det finnas möjlighet till förtäring; mat, dryck, gott och kaffe. Vi hoppas också kunna bjuda på korta intervjuer med profiler från Helsingborgsfotbollen.

Första matchen spelas på lördag, 8.30 på Idrottens Hus: IK Bergandy vs Högaborgs BK

Spelschema och annat matnyttigt hittar ni på cupsajten.

Stans bästa Futsal-lag ska utses!

VARMT VÄLKOMNA :)

Medina IF & HFA