MEDINA IF SÖKER ASSISTERANDE TRÄNARE TILL HERRAR SAMT DAMER

7 mars, 2017
Peter till vänster och Nicolai till höger.

Medina IF söker:

– en ASSISTERANDE TRÄNARE/LAGLEDARE till herrseniorerna
– en ASSISTERANDE TRÄNARE/LAGLEDARE till damseniorerna
Är du seriös, har ledaregenskaper och drömmer om att bli framtidens tränare?

Medina IF befinner sig i ständig utveckling och genomgår nu en oerhört spännande fas.

Till säsongen 2017 har vi lyckats knyta till oss Nicolai Roesgaard som huvudtränare för herrarna. Nicolai är en välmeriterad tränare, bakgrund från bl.a. Bröndby IF, med höga ambitioner och en filosofi som matchar Medina väldigt bra. Till sin hjälp behöver han en assisterande tränare som får möjligheten att coacha B-laget, agera lagledare samt utvecklas i en intressant miljö.

Till vårt nya damlag har Peter Szinte tagit rollen som huvudtränare och även där söker vi en assisterande tränare/lagledare att växa i en roll som är ny, utmanande och utvecklande.

För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd, nyfiken och ha en vinnande attityd. Självklart behöver du dela Medina IF:s mest centrala värdeord – RESPEKT. Det innebär att agera föredömligt och alltid ta ansvar för sprida denna kultur till alla vi kommer i kontakt med. Vi erbjuder även med dessa roller chans att gå tränarutbildningar.

Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas? Välkommen att höra av dig till oss per mail! Tipsa gärna någon du känner som kan vara intresserad!

medina_if@outlook.com

Känner du att du vill hjälpa till på andra vis? Lagansvarig? Material/inköpsansvarig? Medhjälpare på träning/match? Sponsor? Tveka inte! Hör av dig då med!