Medina IF söker nu en assisterande tränare till herrseniorlaget.

19 januari, 2017

Har du ledaregenskaper och drömmer om att bli framtidens tränare?

Medina IF befinner sig i ständig utveckling och genomgår nu en oerhört spännande fas. Till säsongen 2017 har vi lyckats knyta till oss Nicolai Roesgaard som huvudtränare för seniorerna. Nicolai är en välmeriterad tränare med höga ambitioner och en filosofi som matchar Medina väldigt bra. Till sin hjälp behöver han en assisterande tränare som får möjligheten att coacha B-laget, agera lagledare samt utvecklas i en intressant miljö.

För att lyckas i rollen behöver du vara lyhörd, nyfiken och ha en vinnande attityd. Självklart behöver du dela Medina IF:s mest centrala värdeord – RESPEKT. Det innebär att agera föredömligt och alltid ta ansvar för sprida denna kultur till alla vi kommer i kontakt med.

Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas? Välkommen att höra av dig till vår klubbrepresentant, Buddi Hamid

medina_if@outlook.com