Medina IF 1 - 1 IF Salamis

23 April, 2016 - 12:00 at Hedens IP

Lördag 23/4, seriematch omgång 3
Medina IF-Salamis 1-1 (1-0)

Mycket var väldigt likt förra veckans match mot Väsby FK. Slutresultatet blev detsamma, vår målskytt densamma (Hamemy) och framförallt skeendena i matchen desamma. Vi inleder starkt första 30 min för att sen falla tillbaka något ca 35 min och i slutet kommer vi tillbaka och är starkare återigen.
Det som var skillnaden var att vi i denna match tog ledningen. Ganska tidigt i matchen slår Rabie en genialisk, diagonal genomskärare till Rangbo som löpt sig fri. Rangbo kommer in med boll, snett utifrån målvakten, söker upp närkontakt och när målvakten går ner så slår han en perfekt pass snett inåt bakåt där Hanemy slår in bollen i öppet mål.
Salamis kvittering i andra halvlek föregick av en kontring där vi tappat boll en bit upp i banan. Hela laget var på väg upp och Salamis slår upp bollen längs kanten där de har en riktigt snabb spelare som löper ifrån. Han spelar snett inåt från kortlinjen och deras anfallare har bara att nicktoucha in bollen från väldigt nära håll.