Medina IF 1 - 1 Ramlösa Södra IF

10 February, 2018 - 15:00 at Hedens IP

Andra träningsmatchen för säsongen slutade 1-1 mot Ramlösa Södra. Två ojämna halvlekar från Medina (första bra, andra mindre bra) mot ett ungt Ramlösa Södra som löpte mycket. Så här lät tränare Faruks uttalande om matchen: ”Klart godkänt insats, ibland bra, ibland mindre bra men vi får ej glömma att vi är fortfarande under uppbyggnad och det kommer krävas tid och tålamod tills vi får ett fungerande lagbygge. Många nya som visade upp sig, man börjar få en klarare bild över den individuella biten och dess bidrag till laget.
Första halvlek så gör vi det jättebra, Ramlösa pressar oss högt uppe men vi löser det galant med ett enkelt spel och mycket rörelse. Målet kommer på en hörnvariant där Sebbe petar in målet från nära håll.
Andra halvlek tröttnar vi litegrann men vi står ändå upp bra, vi får ej glömma att Ramlösa är ett ungt lag men som springer något enormt. Kunde ha gått hursomhelst i slutet men matchen slutar 1-1. En bra genomkörare, ett bra träningspass”

• Gentrit Krasniqi
  • Abdul-Karim Abdul-Karim