Vallåkra IF 1 - 3 Medina IF

8 April, 2017 - 14:00 at Vallhaga IP

Då vär det dax, Premier dagen för divisionen.

På en ojämn gräsplan i Vallåkra skulle vi försöka at hämta säsonens första 3 point.

Vi starter i fölga planen med at stå lågt i defensiven och har possesion och tålamot i offensiven, men efter 15 min glömmer vi vår avtal, förlora för många boller och har för långt mellan vår linjar, vilket gör vi förlora kontrollen i matchen och invitera dom in i matchen.

Båda lag har chancer, men inte riktigt någon 100% chancer, men då gör dom en fäll i uppspelet och vi straffer dom snabbt och Ahmed Abed kommer en mott en med målvakten och dribler lungt förbi målvakten och gör 1-0.

Efter pausen kommer vi inte riktigt i gång och det är Vallåkra som har matchen, vilket resultera i dom kommer på 1-1 på en av många standard situationer vi giver dom.

Tur är at detta giver et kick i spelarna och vi tar över matchen igen och får scoret igen efter et hörna vär Kevin Söderberg smart löber in i det fria områda och nikker bollen i mål.

Efter här går Vallåkra högt och vi får en del omställnings chancer och får stängt matchen till 3-1 då Alaa Abed Alatif lura offsiden och sparker bollen i målet..

En match vär vi inte riktigt får spelet igång och bliver testet av et lag där kötter på, till tider för fullt, men backlinjen står bra i dag och Vallåkra fick deras chancer vid standard situationer.

Samtidigt förlora vi 2 spelare till skadar, Saman Ebrahimsson och Ibrahim Abdulrahman, där båda kommer at vära ute et par veckor, förhåpningvis kommer dom snabbt och stärkt tillbaka för tid, krya på är.

Men premieren är vanlig tuff och det viktigste är de 3 point vi fick och at grabbarna köttet på, själv om det inte körte på som planeret.

Reservlaget vann idag också, med 4-1 hemma mot Gantofta IF. Bra jobbat!

Målgörare:
Kevin Söderberg